Specialisten in decoratief werk

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het decoratief vernikkelen en verchromen van messing en ijzerwerk. Wij verwerken kleinere, maar ook zeer grote partijen, vooral als toeleverancier voor onze zakelijke klanten.

Het gebruik van de materialen nikkel en chroom biedt veel voordelen, zeker in combinatie met messing producten.

Nikkel is taai, hard en slijtvast materiaal, een goede bescherming voor het kwetsbare messing. Voor buitentoepassingen is nikkel echter, door de aanwezigheid van poriŽn, minder geschikt.

Chroom is de ideale aanvulling op de eerst aangebrachte nikkellaag. De chroomlaag geeft het product een mooie kleur en beschermt het tegen corrosie.

Een overzicht van onze bedrijfshal

Voor wat betreft het ijzerwerk hebben we ons gespecialiseerd in het verwerken van producten voor binnengebruik, met hoge eisen aan de decoratieve waarde van het product.

Door onze moderne installaties kunnen wij deze bewerkingen flexibel en goedkoop aanbieden. Voor kleinere aantallen producten die extra aandacht vragen, maken wij gebruik van een handlijn. Voor grote aantallen maken wij gebruik van onze geautomatiseerde lijn.

Voor elk product hebben wij een passende bewerkmethode!

Onze badafmetingen zijn (l x h x b): 220 cm x 80 cm x 40 cm.

Handmatige bewerking in onze handlijn

Ons bedrijf verwerkt de meest uiteenlopende producten. Hierbij moet u denken aan badkameraccessoires, theepotten, fietslampen en onderdelen voor tap- en waterinstallaties, zoals bierpompen, enzovoorts.

Voor elk product kan een oplossing op maat worden gevonden.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over de bewerkingen of onze bedrijfstak? Bezoek dan de website van ozne brancheorganisatie, de Vereniging van Ondernemingen in de Galvano-technische Industrie.


Copyright 2005
B. Kamphorst en Zonen BV
Spaceshuttle 20
3824 ML AMERSFOORT
Tel: 033 - 450 10 60
Fax: 033 - 450 10 61